Waarom bevlogenheid belangrijk voor uw bedrijf is!

Uit onderzoek blijkt dat 88% van de Nederlandse werknemers als niet bevlogen kan worden aangemerkt! Een bevlogen medewerker beschikt over een uiterst positieve houding die wordt gekenmerkt door ongekende levenslust, energie, zin om te werken en er vol voor willen gaan. Bevlogen medewerkers hebben het gevoel dat ze precies die dingen doen waar hun talenten en interesses liggen en maken optimaal gebruik van persoonlijke en werk gerelateerde energiebronnen.

Wie wil er niet bevlogen zijn? En welke leidinggevende wil geen bevlogen medewerkers? Hogerheide Coaching & Consultancy helpt bij het realiseren van bevlogenheid vanuit Rotterdam voor organisaties door heel Nederland.

Bevlogenheid is cruciaal voor uw bedrijf

Dit blijkt keer op keer uit grootschalige onderzoeken. Een wereldwijd onderzoek van Gallup (een Amerikaans onderzoeksinstituut) in 2016 wijst uit dat bevlogenheid positieve effecten voor organisaties heeft, zoals:

  • Minder verzuim (-41%)
  • Minder ongevallen (-70%)
  • Minder kwaliteitsdefecten (40%)
  • Hogere klantloyaliteit (+10%)
  • Hogere productiviteit (+17% in productie, 20% in sales)
  • Hogere omzet (+24%)
  • Hogere winst (+21%)

Bevlogenheid van medewerkers is tevens een niet te onderschatten element voor duurzaam presteren.

Wat kan Hogerheide Coaching & Consultancy betekenen?

Wij helpen u om een bedrijf met bevlogen medewerkers, teams, projecten en afdelingen te creëren! Bent u tevreden met de prestatie van uw medewerkers, teams en resultaten? Is het antwoord nee, dan moedigen wij u ten zeerste aan contact met ons op te nemen om snel tot een oplossing te komen en erger te voorkomen. Bevlogenheidscoach Hogerheide Coaching & Consultancy uit Rotterdam helpt uw organisatie optimale bevlogenheid creëren!

Maak daarom snel een afspraak met ons om kennis te maken en te leren hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van bevlogen werknemers en teams. Wilt u uw bedrijf van ‘goed’ naar ‘geweldig’ ontwikkelen? Bel naar 085-0014107 of stuur een bericht via het online formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Interesse in één van onze diensten?

Vraag vrijblijvend een eerste consult bij ons aan.